Сніданок – перший денний прийом їжі, як правило – в період від світанку до полудня. У різних країнах існують різноманітні традиції сніданку: європейський континентальний сніданок; англійський сніданок; кантонскій завтрак.Для сніданку можна використовувати будь різні ідеї.

смачні ідеї для сніданків

Вам належить важкий і напружений день? Немає апетиту? Не вистачає часу на приготування? Пропонуємо вашій увазі відмінні варіанти сніданків на будь-які випадки життя. Від того, яка їжа потрапить в організм після того, як ви встанете вранці з ліжка, залежатиме, наскільки швидко ви зголодніли і чи вистачить вам енергії протягом дня. А ще від цього залежать і розміри вашої талії. Згідно з даними авторитетних американських джерел, ті, хто вранці не пропускає сніданок, протягом дня харчуються на 12% більш здоровою їжею. Коли людина пропускає сніданок, існує велика ймовірність того, що з наступним прийомом їжі він переїсть або з’їсть щось некорисне. Якщо вранці ви виконуєте вправи, то сніданок вам необхідний, як повітря. Дієтолог Мішель Мачедоніо пояснює: вранці, коли людина тільки встає з ліжка, рівень цукру і запаси вуглеводів в його організмі знаходяться на низьких позначках. Надходження важливих речовин зі сніданком забезпечує підвищення концентрації уваги, більш продуктивну роботу мозкових процесів і м’язів. Сніданок надає енергійності і бадьорості, відсутність сніданку призводить до втоми і повільності. Але сніданок – це не тільки вівсянка або пластівці з молоком, як думають багато хто. Залежно від того, як розвивається ваш ранок і який день вам належить, можна готувати ті або інші варіанти корисних сніданків. Пропонуємо уважно вивчити нашу добірку смачних, найапетитніші і неймовірно корисних сніданків.

Найменше вам хочеться відчути, як їжа застряє посеред горла, чи не так? Кращий варіант для вас – це смузі, які легко пити і які добре перетравлюються. Змішуйте будь заморожені фрукти з молоком і насолоджуйтеся приголомшливим смаком отриманих напоїв, багатих цінними вітамінами і мінералами. Ви також можете закупитися готовими бутильованої смузі, але стежте за тим, щоб порція напою містила не більше 30 г цукру і обов’язково містила білки. Білок уповільнює швидкість, з якою організм переробляє цукор, і тому ви довше залишаєтеся ситими. Напій пийте повільно, розтягуючи задоволення.

У неділю ви можете зайнятися приготуванням сніданку на весь тиждень, щоб потім не витрачати час на приготування. Для цього просто змішайте пластівці (з вмістом різних злаків, високим вмістом клітковини і низьким вмістом цукру) з сухофруктами (родзинки, сушена журавлина і т.д.). Розділіть суміш на рівні частини, покладіть в окремі пакетики по одній порції. Коли у вас залишиться всього пара хвилин до виходу на роботу, просто візьміть готовий пакетик, висипте вміст в тарілку і заправте молоком – сніданок готовий. Другий варіант – можете спекти маффіни з високим вмістом білка і клітковини і заморозити їх. Діставайте їх з морозилки на ніч, щоб до ранку вони встигли розморозитися, або розігрівайте в тостері або мікрохвильовці. Обидва варіанти містять досить вуглеводів і білка, тому голод буде вгамує, і ваш мозок почне працювати продуктивно з самого ранку.

Оригiнал читайте here.

Також цiкаво

  • Смачні ідеї для романтичного сніданку! (хороша новина)

    Попередні статті: Радувати свою другу половинку потрібно частіше, а не тільки в день народження, день святого Валентина або 8марта / 23 лютого. Тому пропоную вам, шановні читачі, свіжу порцію ром…

  • Дизайн-Ремонт. інфо. Фото інтер’єрів. Ідеї ​​для дому

    Меню Цей сайт використовує Javascript. Увімкніть його в браузері. Правильне освітлення в кухні: 25 кращих порад і 85 прикладів на фото Гарне освітлення важливо в будь-якій кімнаті, але в кухні…

  • Дизайн кімнати – свіжі ідеї для інтер’єру квартири – Як оформити нішу в інтер’єрі

    Починаючи розмову про нішах взагалі і про те, як оформити нішу в інтер’єрі, можна згадати відомий вислів «Природа не терпить порожнечі». Дійсно, ідея максимального використання відведених квадрат…

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − 9 =